Talent@FODfin Leuven

Talent@FODfin Leuven
06/12/2018

FOD Financiën nodigt je uit voor Talent@FODFin op 6 december!

 

De FOD Financiën is non-stop op zoek naar nieuw talent. Wij bieden je mogelijkheid om al je talenten en competenties te gebruiken in een dynamische en moderne omgeving. Maximaal inzetten op flexibiliteit, mobiliteit, jobinhoud en promotiekansen is een prioriteit voor de FOD Financiën.  Met 160 sites verspreid over heel België is werken in eigen regio ook perfect mogelijk. 

 

Ben je laatstejaarsstudent en op zoek naar een eerste werkervaring? Dan ben je bij de FOD Financiën aan het juiste adres!

 

Op donderdag 6 december 2018 vindt de 2de editie van onze jobbeurs Talent@FODFin plaats in Leuven. Op deze unieke locatie “De Hoorn”, tussen de oude stookketels van de vroegere brouwerij Stella Artois, stellen wij onze boeiende organisatie graag aan je voor. Je toekomstige collega’s geven er een antwoord op al jouw vragen, wat houdt een job bij de FOD Financiën zoal in, wat zijn onze voordelen, carrièremogelijkheden, …

 

Ben je nadien geïnteresseerd in één van de beschikbare jobs? Dan wordt er, bij een wederzijdse match, een startbaanovereenkomst aangeboden. En wie weet biedt Sinterklaas ook wel wat lekkers aan op onze jobbeurs…

 

Ben jij de geknipte persoon voor de FOD Financiën en wil je graag deelnemen aan onze Talent@FODFin Schrijf je dan in via deze link. Opgelet! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt, net zoals het aantal contracten.

 

Praktisch

  • Waar? De Hoorn, Sluisstraat 79, 3000 Leuven.
  • Wanneer? Donderdag 6 december 2018, tussen 19u en 22u.
  • Wie? Alle laatstejaarsstudenten Bachelors en Masters jonger dan 26.
  • To do? Verzend na inschrijving je cv naar employerbranding@minfin.fed.be.