De FOD komt naar je toe

Ontmoet ons:

 

Wij komen naar je toe!

Elk jaar opnieuw doorkruist de FOD Financiën het land om er (laatstejaars)studenten van de hogescholen en universiteiten te ontmoeten op verschillende job- en studiebeurzen, infosessies en gastcolleges.

Het is voor ons de gelegenheid om studenten met een verschillend profiel aan te spreken en te antwoorden op vragen over onze talrijke jobs en bedrijfsstages. Het is ook de kans voor studenten om zich te laten inspireren door onze ambassadeurs. Zij kunnen als  oud-studenten hun professioneel parcours vanuit de praktijk verduidelijken en getuigen over hun loopbaankeuze binnen de FOD Financiën.

 

 

Je bent vakcoördinator, docent of stagebegeleider en wil je studenten laten kennismaken met de professionele wereld?

Wij organiseren interactieve infosessies, rollenspelen, debatten en gastcolleges met diverse fiscale topics in onze gebouwen of op jouw school. Zo krijgen je studenten de kans om het praktische aspect van onze job te ontdekken. Neem gerust contact met ons op voor een partnership met jouw onderwijsinstelling via employerbranding@minfin.fed.be.

 

Studenten Hogent bezoeken de FOD Financiën
Op 28 januari kregen we 60 studenten Accountancy-Fiscaliteit van de Hogent over de vloer. Ze leerden dat de FOD veel meer is dan belastingen en mochten zich aan enkele rollenspelen wagen om onze beroepen te leren kennen. Benieuwd wat ze er zelf van vonden? Bekijk het filmpje!
 

 

Bezoek Hogeschool Gent aan onze FOD