Meaningful Master voor de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie

Jobbeschrijving


Heb je zin in een boeiende en uitdagende job met een intern opleidingstraject en heel wat doorgroeimogelijkheden? Twijfel niet langer, binnen de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie zijn wij op zoek naar heel wat nieuw talent!    

Heb je bijvoorbeeld interesse in vastgoed en alles wat met (on)roerende transacties zoals huur, verkoop, hypotheken en schenking te

maken heeft? Dan zijn onze diensten binnen de Administratie Rechtszekerheid zeker iets voor jou!   
 

Of gaat je voorkeur meer uit naar materie die te maken heeft met (de bijwerking van) het kadastraal percelenplan? Schrikt terreinwerk en contact met mensen je niet af? In dit geval krijg je de mogelijkheid je verder te ontplooien binnen één van onze verschillende diensten van de Administratie Opmeting en Waarderingen
 

Wil jij steeds nieuwe dingen ontdekken? Is jouw bijnaam, de innovator? Dan is de Administratie Informatieverzameling- en uitwisseling zeker iets voor jou! Deze administratie is verantwoordelijk voor het volledig beheren, organiseren, ondersteunen en het beter maken van alle uitwisseling van data binnen de overheid alsook met andere publieke en private instellingen. Over een uitdaging gesproken!  

Ben je geïnteresseerd in materies zoals de verkoop van de goederen van de staat, de onteigening ten algemeen nutte, erfeloze nalatenschappen …? Vraag je je af hoe het verkoop van in beslag genomen goederen in zijn werk gaat? Neem dan zeker een job binnen de Administratie Patrimoniumdiensten in overweging!
  
Meer info over de jobinhoud?

HR Business partners  
E-mail: bupa.aapd.agdp@minfin.fed.be

 

Werkgever

De Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie (AAPD) beheert de documentatie van het patrimonium. Dat patrimonium omvat zowel onroerende als roerende goederen, bijvoorbeeld meubilair, voertuigen, juwelen en nog zoveel andere voorwerpen, maar ook geld. Deze algemene administratie is belast met het innen van de hypotheek-, de registratie- en successierechten, het verkopen van de goederen van de Staat, de onteigening ten algemenen nutte, het vaststellen van het kadastraal inkomen, enz. De centrale diensten zorgen er voor dat al deze activiteiten optimaal kunnen worden uitgevoerd. Zij zorgen voor een strategische visie op lange termijn, actieplannen op kortere termijn, ontwikkeling en ondersteuning van de applicaties van de Administratie, juridisch en fiscaal advies, en didactische ondersteuning.

 

Solliciteren

Interesse? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog via deze link: 👉 Meaningful Master (m/v/x) 

 

Yep, ook dit is FOD Financiën

#ookditisfodfin