Ambitieus, innovatief en klantgericht? Word manager bij de Douane!

Bent u analytisch, flexibel en innovatief? U hebt visie en het vermogen om u te integreren?  U bent klantgericht en niet bang voor een grote verantwoordelijkheid?

De Douane biedt u een job aan die past bij uw ambities. We zijn op dit moment op zoek naar twee managers, één voor ‘Opsporing’ en één voor ‘Operaties’. Twee belangrijke afdelingen binnen een grote administratie die een belangrijke maatschappelijke missie heeft.   

 

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen is één van de zeven algemene administraties van de FOD Financiën. Zij is verantwoordelijk voor de bescherming van de samenleving, de bevordering van de internationale handel door het beheer van de buitengrenzen en het verzekeren van de veiligheid van de logistieke keten. Zij werkt op nationaal en internationaal niveau samen met andere overheidsdiensten en andere wetshandhavingsinstanties, voornamelijk in de strijd tegen fraude, georganiseerde misdaad en terrorisme. 

 

Als manager maakt u zich de nieuwe vormen van leiderschap (coachen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers) eigen, en zorgt u voor de ontwikkeling van een strategische visie voor uw afdeling, in lijn met het beleid en de doelstellingen die op het niveau van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen zijn vastgesteld en met inachtneming van nationale en internationale verdragen en verplichtingen op de gebieden waarvoor de administratie bevoegd is. 

 

Ontdek het volledige profiel hier en solliciteer t.e.m. 8 juni.