Boost samen met ons onze economie!

Sinds het begin van deze pandemie die ons al enkele weken thuis houdt, heeft de FOD Financiën verschillende initiatieven genomen om de impact op burgers, bedrijven en z’n eigen medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Zo kunnen ook wij (voor functies waar mogelijk) telewerken, om de verspreiding van het virus te beperken.

Ook studenten en pas afgestudeerden zijn we niet vergeten, verre van. Na de annulatie van vele jobbeurzen, hebben we nagedacht over alternatieven om contact te houden. We werken daarom aan de organisatie van een virtuele ‘jobday’ om jou concrete jobaanbiedingen en carrièremogelijkheden voor te stellen. Want we rekenen op jou en jouw enthousiasme om samen met ons de economie opnieuw te boosten na deze coronacrisis.

Interesse om mee te doen aan dit grote maatschappelijke project? Hou onze website in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram. Ontdek in tussentijd onze startbaanovereenkomsten. De aanwervingsprocedure is aangepast. Zo houden we sollicitatiegesprekken… vanuit ons kot. Geen excuus meer om niet te solliciteren!