De LegalFin Challenge, een uitdaging voor jou?

LegalFin Challenge

Hebben administratief, publiek, fiscaal en burgerlijk recht geen geheimen voor jou? Altijd op zoek naar een uitdaging? Dan is de LegalFin Challenge zeker iets voor jou.

Het maakt niet uit of je nog student bent of al als ervaringsdeskundige wordt gezien, iedereen is van harte welkom. Er valt niets te verliezen, alleen maar te winnen! In het slechtste geval hou je er een geweldige ervaring op na en ontmoet je andere professionals. In het beste geval sleep je een mooie prijs in de wacht en verover je een plaatsje op ons erepodium!

Meer nog, ben je nog op zoek bent naar een boeiende job, dan kan je die misschien ook nog binnenhalen dankzij deze challenge.

Werk je al bij onze FOD en wil jij ook je juridische talenten tonen? Schrijf je dan in voor de categorie “Medewerkers van FOD Financiën” en ga de strijd aan met je collega’s.

 

Wanneer?

Van 10 oktober tot 22 november kan je online 15 vragen beantwoorden in exact 15 minuten. Dit doe je gewoonweg wanneer het jou het beste past. De grote finale, voor degene die het beste scoorden, wordt op 6 december fysiek gestreden.

 

Hoe deelnemen?

Ready, set, go! Alle info om deel te nemen vind je via: LegalFin Challenge 2022 van FOD Financien | Legal Fin Challenge