Ha, die felbegeerde allereerste werkervaring! En wat als FOD Financiën het je aanbiedt?

allereerste werkervaring

Vraag je je soms af hoe de eerste keer is... in de professionele wereld? En ook al ben je afgestudeerd, je hebt er nog niet van kunnen proeven? Overal waar je solliciteert, wordt ervaring gevraagd. ‘Maar hoe kan ik nu ervaring opdoen als ik nooit de kans krijg om te laten zien wat ik waard ben?’ zeg je vaak tegen jezelf. Wij zijn het met jou eens, maar bij FOD Financiën hebben we de oplossing: we nemen je meteen aan!

Wat ons interesseert? Jouw diploma en een flinke dosis motivatie. Wij leiden je on-the-job op en bieden je de kans om die felbegeerde eerste beroepservaring op te doen die later vele deuren voor jou zal openen. Bij ons of ergens anders. Werken voor een overheidsdienst met 21.000 werknemers en ten dienste staan van 11 miljoen Belgen staat per slot van rekening goed op je cv.

We openen niet alleen de deuren naar de beroepswereld, maar bieden je ook aantrekkelijke voorwaarden met een loon dat niet moet onderdoen voor dat van start-ups of grote privébedrijven: minimum 1.685,22 euro voor een diploma hoger middelbaar onderwijs, 1.773,45 euro voor een bachelordiploma en 2.073,26 euro voor een masterdiploma. Netto per maand! Wie kan daar nu tegenop?

En dat is niet alles! Bij ons krijg je vanaf het begin ook een aantal vakantiedagen, betalen we 100% van je woon-werkverkeer en geven we je veel flexibiliteit en autonomie in je werk. Dit alles, gecombineerd met een boeiende en zinvolle job, geeft je de kans om jezelf ten volle te ontplooien.

Overtuigd? Solliciteer snel en maak deel uit van een van onze teams die er nu al naar uitkijken om je te verwelkomen. 

En er is meer! Speciaal voor jou organiseren wij een infosessie op 4 mei van 14u tot 16u. Onze experten zullen al jouw vragen dan beantwoorden.

Yep, da’s super. En ook dat is FOD Financiën!

 

#ookditisfodfin