Nood aan een nieuwe uitdaging? Word deel van ons Co-operative Tax Compliance team!

Geloof jij in een goed partnership tussen ondernemingen en de belastingadministratie? Een samenwerking waarbij de onderneming eerder een partner is die we rechtszekerheid bieden, maar ook eentje die ons in ruil daarvoor volledige transparantie verleent en ons een correcte naleving van de fiscale verplichtingen garandeert?

 

Wil jij mee aan de wieg staan van deze nieuwe manier van werken waarbij belastingcontroles opstarten na de belastingaangifte niet meer centraal staat, maar je systeemgericht handelt en in voortdurende dialoog staat met elkaar? Een werkwijze waarbij je ook graag in team werkt en nieuwe uitdagingen niet schuwt?

 

Herken je je in die aanpak? Dan ben jij ongetwijfeld de geknipte persoon om bij onze Administratie Grote Ondernemingen het CTCP-team (Co-operative Tax Compliance Programme) te komen versterken!

 

Hoe ziet het CTCP-team eruit? Dat bestaat uit één coördinator en een vast team van specialisten. Als CTCP-auditor zal je deel uitmaken van een van de bestaande teams (Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent of Leuven).

 

Geïnteresseerd? Solliciteer t.e.m. 13-01-2020 via www.selor.be