Talent is genderneutraal

Natuurlijk! Want bij FOD Financiën staat elk talent centraal.

Omdat uitdagende jobs om sterke profielen vragen, zonder enige onderscheid.

 

Bij FOD Financiën willen we de talenten van elk individu, vrouw of man, ontwikkelen om inhoud te geven aan onze jobs, om samen professionele grenzen te verleggen en zo het onmogelijke te realiseren.

Natuurlijk kan FOD Financiën niet draaien zonder sterke vrouwen. Wist je dat 52% van ons totale personeel uit vrouwen bestaat? Dat zijn duizenden gedreven collega's die iedere dag hun beste beentje voorzetten om zo de best mogelijk dienstverlening te bieden aan de burger.

Ontmoet hier enkelen van hen.

           

Greet Mylle

Menswetenschappen
AA Douane en Accijnzen
Administratief assistent

 

“Hier dien ik erop toe te zien dat tijdens het scannen alles gesmeerd loopt. Ik dien het proces in gang te zetten en houd alles nauwlettend in het oog. Er kan namelijk veel fout gaan…”

     

Inge Van Overwaele

Licenciaat Handelswetenschappen
AA Fiscaliteit
Adviseur

 

“Het coachen van mijn team, leiding geven en aansturen, maar ook mezelf blijven verdiepen in de complexe fiscale wetgeving en procedures, motiveren me om er iedere dag voor te gaan. Met veel enthousiasme zorgen voor een vlotte dienstverlening aan de burger, maar ook openstaan voor alle opportuniteiten die FOD financiën me biedt…”

     

Mélanie Buski

Master in de rechten
AA Patrimoniumdocumentatie
Attaché

 

" Vaak moet ik antwoord geven op de complexe vragen die mij worden gesteld in alle domeinen waar het Centrum Rechtszekerheid mee te maken krijgt (nalatenschap, hypotheek, registratie). Mijn werk is dus heel gevarieerd: ik heb het geluk dat ik elke dag nieuwe dingen leer.”