Wat een enthousiasme! Onze LegalFin Challenge was opnieuw een succes

LegalFinChallenge

Belofte maakt schuld! Na het succes van de vorige ‘Fiscalist Challenge’, die in 2021 werd georganiseerd, hadden we de smaak goed te pakken.  We maakten toen de belofte om ook in 2022 met een nieuwe challenge uit te pakken. En zo geschiedde 😉

Een heuse ‘LegalFin Challenge’ waarin de kennis in administratief recht, burgerlijk recht, publiek recht en fiscaal recht van onze deelnemers op de proef werd gesteld. Tussen 10 oktober tot 22 november gingen er maar liefst 381 mensen de online uitdaging aan, waaronder 229 studenten, 62 professionals en 90 interne medewerkers. Met kandidaten van alle leeftijden (van 18 tot 62) bereikten we met 209 deelnemers een heel groot én een iets vrouwelijker publiek.

Een slotevent mocht niet ontbreken. Het bracht op 6 december 120 mensen samen in Brussel. De uitgelezen kans om op de challenge terug te blikken met andere deelnemers en juryleden, maar ook om de talloze carrièremogelijkheden bij de FOD Financiën voor te stellen. Onze openstaande vacatures voor juristen en juridische dossierbeheerder zijn dan ook de kers op de taart om meteen bij FOD Financiën aan de slag te kunnen gaan.

 

En de top 3 van deze editie 2022 zijn: 

Categorie student 

Categorie Professionals 

Interne medewerker categorie

1. Stef Aerts

2. Erik Ouaki

3. Marie Minne

1. Guillaume Delvaux

2. Kristof Willekens

3. Michaël Goffin

1. Simon Lecluyse

2. Yasmine Bbahla

3. Alexandre Massant