Yep, Douane & Accijnzen is op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega's!

Douane

Lijkt werken bij de douane jou superinteressant? Dan hebben we goed nieuws, want  FOD Financiën werft 30 Douane Officers, een Webbeheerder en een Data-analist voor Douane en Accijnzen aan.
Wist je dat de haven van Antwerpen de tweede grootste haven van Europa is, en dus superbelangrijk is voor de Europese markt?
Daarom zijn we op zoek naar liefst 30 Douane Officers.  Als Douane Officer sta je in voor het scannen en controleren van containers en goederen in de haven van Antwerpen. Heb je een bachelor diploma of een diploma van secundair onderwijs met één jaar ervaring én zin in een afwisselende job? Surf dan snel naar: Douane officers haven Antwerpen - Beveren (shift) 
En natuurlijk staat de wereld niet stil. En dus evolueert en innoveert onze FOD mee. 
Daarom zijn we ook nog op zoek naar een Webbeheerder voor de dienst Gegevensbeheer van Douane en Accijnzen. Als webbeheerder ben je verantwoordelijk voor apps en databases. Heb je een masterdiploma en een technologische mindset? Neem dan snel een kijkje: Webbeheerder voor de dienst Gegevensbeheer Douane en Accijnzen 
Kan jij jongleren met databanken als geen ander? Dan ben je geknipt voor de job van Data-analist voor de dienst Gegevensbeheer van Douane en Accijnzen. Je behandelt informatieverzoeken, maakt rapporten op maat, en verwerkt gegevens uit databanken. Heb je een bachelor diploma en kan je goochelen met data, surf dan naar: Data-analist voor de dienst Gegevensbeheer Douane en Accijnzen.

Zin om je vollenbak te smijten? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog!

Douane