De FOD komt naar jou toe

Jobfin @ Live

Jobfin@live

"Welke jobs passen bij mij?"  "Hoe kan ik solliciteren?"  "Hoe ziet een job bij de FOD Financiën er uit?"

Op 01/10/2021 kon je een hele dag lang infosessies volgen om je te helpen DE job te vinden die bij jou past! We gaven antwoorden op al je vragen ( en nog veel meer ) tijdens onze jobday. Kon je er niet bij zijn? Geen probleem!  Je kan onze infosessies nog herbekijken via Jobfin @ Live

 

 

Wij komen naar jou toe!

Ja, FOD Financiën geeft om haar medewerkers, maar ook om haar toekomstige medewerkers. Bij ons krijgt iedereen kansen. En om dat te tonen, doorkruisen we het land om je overal te ontmoeten. Jobbeurzen, infosessies, gastcollega's ... Waar dan ook.

Voor jou de gelegenheid om met ons kennis te maken, voor ons de gelegenheid om al jouw vragen te beantwoorden. Onze ambassadeurs doen je dromen.

 

 

Je bent vakcoördinator, docent of stagebegeleider en wil je studenten laten kennismaken met de professionele wereld?

Wij organiseren interactieve infosessies, rollenspelen, debatten en gastcolleges met diverse fiscale topics in onze gebouwen of op jouw school. Zo krijgen je studenten de kans om het praktische aspect van onze job te ontdekken. Neem gerust contact met ons op voor een partnership met jouw onderwijsinstelling via employerbranding@minfin.fed.be.