De FOD komt naar jou toe

Jobfin @ Live

 

Op de sofa bij FOD Financiën

Geen saaie presentatie, maar een informeel gesprek. Installeer je dus in je sofa, praat met onze administraties en ontdek de jobs bij FOD Financiën! 
Tijdens de week van 07 tot 11 februari laten we onze collega’s aan het woord. Van 16 tot 18 uur zullen zij alles over hun (en jouw toekomstige?) job uit de doeken doen.

Maandag 07.02 – Patrimoniumdocumentatie en Thesaurie
Dinsdag 08.02 – Fiscaliteit en de Bijzondere Belastinginspectie
Woensdag 09.02 – Douane & Accijnzen
Donderdag 10.02 – Inning & Invordering
Vrijdag 11.02 – IT, Personeel & Organisatie, Beleidsexpertise en -ondersteuning, Begroting en Beheerscontrole, Fedorest en Diensten van de Voorzitter. 

Al deze sessies kan je live volgen via www.jobfinlive.be!

 

We staan bekend als ‘de belastingen’, maar hebben ook nog andere expertise binnenshuis! Onze collega’s vertellen jou dit alles en meer tijdens onze online jobweek van 07 tot 11 februari!

Geen saaie presentatie, maar een informeel gesprek. Installeer je dus in je sofa, praat met onze administraties en ontdek de jobs bij FOD Financiën! 👉 www.jobfinlive.be

Week van Jobfin@live

 

Wij komen naar jou toe!

Ja, FOD Financiën geeft om haar medewerkers, maar ook om haar toekomstige medewerkers. Bij ons krijgt iedereen kansen. En om dat te tonen, doorkruisen we het land om je overal te ontmoeten. Jobbeurzen, infosessies, gastcollega's ... Waar dan ook.

Voor jou de gelegenheid om met ons kennis te maken, voor ons de gelegenheid om al jouw vragen te beantwoorden. Onze ambassadeurs doen je dromen.

 

 

Je bent vakcoördinator, docent of stagebegeleider en wil je studenten laten kennismaken met de professionele wereld?

Wij organiseren interactieve infosessies, rollenspelen, debatten en gastcolleges met diverse fiscale topics in onze gebouwen of op jouw school. Zo krijgen je studenten de kans om het praktische aspect van onze job te ontdekken. Neem gerust contact met ons op voor een partnership met jouw onderwijsinstelling via employerbranding@minfin.fed.be.