Begint jouw juridische carrière straks ook bij FOD Financiën?

Jurist

Heb je een masterdiploma in de rechten en ben je klaar voor een uitdagende juridische carrière in de financiële wereld?

📢 De FOD Financiën zoekt 80 juristen om ons team te versterken!

 

  • Jouw taken zullen bestaan uit het analyseren en interpreteren van complexe wet- en regelgeving, het adviseren van belanghebbenden en het vertegenwoordigen van onze FOD in gerechtelijke procedures in de rechtbank!

  • Je werkt samen met collega’s die even gepassioneerd zijn als jou, je krijgt de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen, je hebt een perfect evenwichtige work-life balance én je levert een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Door je expertise in te zetten, help je bij het verdedigen van het belastingstelsel en draag je bij aan een evenwichtige economie.
     

Klaar om je juridische carrière naar een hoger niveau te tillen? 📈  

Solliciteer vandaag nog bij FOD Financiën en maak deel uit van ons fantastisch team van juristen 👉 Jurist (m/v/x) | Workingfor.be (werkenvoor.be)

 

Infosessie: 

Toch nog vragen over wat een functie als 'Jurist' bij FOD Financiën? Mis dan zeker onze infosessie niet (via Teams) op dondedag 06 juni van 18u tot 19u!  Daar komen onze collega's langs om te vertellen wat hun job inhoudt, hun ervaringen & uitdagingen én krijg je de kans om al je vragen te stellen. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem. Je kan via deze link de presentatie van de infosessie rustig nalezen.

 

Yep, ook dit is FOD Financiën.