Een job voor elk talent!

Bachelor- of Masterdiploma op zak? Dan heb je meerdere jobmogelijkheden bij FOD Financiën!

Heb je een bachelor- of masterdiploma, maar wil je toch graag een andere richting uit dan je studies? Dit kan bij FOD Financiën!  Enkele keren per jaar organiseren wij selecties voor generieke Bachelors en Masters. Daarna kan jij zelf kiezen welke richting je uit wil: Fiscaliteit, Patrimoniumdocumentatie, Douane … of eerder een een job bij HR? Keuze te over: FOD Financiën heeft een job voor elk talent! Via interne opleidingen zorgen wij er dan voor dat jij de nodige kennis opbouwt om je droomjob uit te oefenen. Wil je graag meer weten over de taken van de verschillende administraties? Neem dan gerust hier een kijkje.

Met zowat 21.000 werknemers is FOD Financiën het grootste federale departement: de ideale plek dus om je carrière uit te bouwen of om je loopbaan een nieuwe wending te geven! Jaarlijks ontvangen we meer dan 800 nieuwe collega’s, dus hou zeker deze jobsite in de gaten.

Wil je graag meer weten over collega’s die hetzelfde traject hebben afgelegd? Klik dan hier om hun getuigenis te lezen.

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan hebben we nu reeds meer dan 25 generieke startbaanovereenkomsten voor je openstaan! Aarzel niet en solliciteer hier tot en met 30/11.