Ontdek 'Werken in Brussel' met FOD Financiën

Werken in Brussel

Brussel, een grootstad die vaak gehuld is in misvattingen en vooroordelen. Vlamingen dragen vaak een vertekend beeld van onze hoofdstad met zich mee, waarbij ze het bestempelen als onveilig, vuil en moeilijk bereikbaar.

 

Maar is dat wel terecht? Wat is nu eigenlijk de werkelijke ervaring van jonge Vlamingen die in Brussel werken?

Jobat slaat de handen ineen met FOD Financiën voor het project 'Werken in Brussel', waarbij we met enkele jonge Vlamingen de realiteit van Brussel willen belichten – een stad vol kansen en mogelijkheden. Ons doel is om jou een authentiek beeld te geven van wat het werkelijk betekent om in Brussel te werken.

 

Werken bij de FOD Financiën: “Het team verbreedt je horizon”

In ons eerste artikel van de reeks delen onze collega’s Tibo en Eve hun verhalen, ervaringen en persoonlijke inzichten over het leven en werken in de hoofdstad. Dit artikel biedt je de kans om te begrijpen hoe Brussel jonge talenten kan verrijken en hun horizon kan verbreden.

 

“Ervaring in Brussel toont aan dat je ambitieus en open van geest bent”

Tijdens het rondetafelgesprek benadrukt onze collega Ellen het belang van werken in Brussel als een teken van ambitie en openheid voor nieuwe ervaringen. 

 

Werken bij de FOD Financiën: “De variatie maakt het leuk”

Ook onze collega's Tina en Eda, die begonnen met een startbaanovereenkomst, delen graag hun perspectief over het werken in deze grootstad.

 

Werken bij FOD Financiën in Brussel: “Je kan hier een goedgevulde carrière uitbouwen”

Last but not least nemen Silke en Louisa je mee in hun ervaring binnen onze tweetalige werkomgeving.

 

Werken in Brussel. Yep, ook dit is FOD Financiën.

#ookditisfodfin