Onze administraties in de kijker: Patrimoniumdocumentatie

collègues de la documentation patrimoniale

In 2024 lanceert FOD Financiën een exclusieve reeks die de diversiteit van de verschillende algemene administraties en stafdiensten in de kijker zet. 

 

Elke maand nemen we je mee op een nieuw avontuur waarin we alle facetten van een van onze administraties belichten. Aan de hand van exclusieve video's onthullen we de belangrijke opdrachten van die administratie, de gezichten van de mensen die er elke dag gepassioneerd aan het werk zijn en de verhalen die de afdeling tot leven brengen.

 

We beginnen onze ontdekkingstocht door de schijnwerpers op Patrimoniumdocumentatie te richten. Een totale verdieping tot in het hart van de opdrachten van deze administratie, kan je hier ontdekken. 

 

De diversiteit aan jobs binnen Patrimoniumdocumentatie is ook een van onze sterke punten. Elk personeelslid is een essentieel onderdeel van het grote mozaïek dat deze administratie is. Neem een kijkje in het dagelijks werk van onze collega’s in deze inspirerende video


Blijf kijken voor meer spannende ontdekkingen.

Deze reeks toont ons een avontuur vol verassingen en emoties. Volg ons op social media en op www.jobfin.be om niets te missen van de volgende stappen van deze unieke reis binnen FOD Financiën.

 

Yep, ook Patrimoniumdocumentatie is FOD Financiën.